logo beeldmerk

Inkeerregeling

Inkeerregeling: wat te doen?

Het kan voorkomen dat u een onjuiste aangifte heeft ingediend, al dan niet opzettelijk. Wanneer de Belastingdienst deze fouten op het spoor komt, loopt u het risico dat u niet alleen de te weinig betaalde belasting moet betalen, maar ook nog bijkomende boetes. Door echter spontaan de eigen fouten bij de Belastingdienst aan te geven, kunnen boetes vermeden of gematigd worden.

Vrijwillige inkeer

Een inkeer is een vrijwillige verbetering. De inkeerregeling is belangrijk bij verzwegen vermogen in het buitenland, ook wel zwartsparen genoemd. Inkeren moet tijdig gebeuren. Dit kan alleen zolang de fiscus u nog niet op het spoor is bij een onjuiste of onvolledige aangifte.

“Wij geloven in en staan voor een Fair Trial. Iedere keer opnieuw. Want een eerlijk proces is een grondrecht, voor een ieder en ongeacht de situatie. Hoe kunnen wij u helpen?”

Inkeerregelingadvocaat: wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan onze cliënten bij in de contacten met de Belastingdienst en het opstellen van de bijbehorende brieven. Daarnaast verzamelen wij de informatie die bijvoorbeeld in het buitenland aanwezig is. Wij vragen bij de desbetreffende banken de afschriften en overige formulieren op. Dit alles om u te ontzien en bij te staan. Wij begeleiden het inkeerproces op de voor- en achtergrond.

Inkeerregeling 2021

FT-advocaten is specialist in fiscaal (straf)recht en invorderingsrecht. We staan cliënten bij in zaken over belastingprocedures, fraude en invordering. Dat doen we al ruim 25 jaar met een ambitieus team van advocaten en belastingkundigen. Wilt u meer weten over hoe wij u verder kunnen helpen? Bel ons. Dit kan dagelijks op 085 006 2222.

Inkeerregeling: wat te doen?

Door spontaan de eigen fouten bij de Belastingdienst aan te geven, kunnen boetes vermeden of gematigd worden.

logo beeldmerk