logo beeldmerk

Over ons

Wij geloven in de kracht van Fair Trial

Wat is Fair Trial?

FT-advocaten in een notendop: ‘FT-advocaten gelooft in de kracht van Fair Trial. Een eerlijk proces dat wij samen met onze cliënten aangaan. Persoonlijk, vakkundig en discreet. Onze dienstverlening kenmerkt zich door snelle hulp en praktische oplossingen voor vakkundige specialisten die goed te bereiken zijn. Complexe situaties zijn voor ons een uitdaging, in plaats van een probleem. Voor particulieren en bedrijven zijn wij er, vandaag en in de toekomst! Ook voor u?’

Wij werken altijd oplossingsgericht en zijn streng als het moet.

Kennis en kunde

Als specialist in fiscaal (straf)recht en invorderingsrecht maken wij graag kennis met u en betreffende zaken waarmee wij u kunnen helpen. Belastingprocedures, fraude en invordering zijn voor ons een dagelijkse gang van zaken. Kennis van belastingrecht combineren met kennis van andere rechtsgebieden, zoals strafrecht en civiel recht, is een basisprincipe binnen ons bedrijf. Al ruim 25 jaar staan wij ons mannetje met een ambitieus team van advocaten en belastingdeskundigen.

Onze dienstverlening: altijd dichtbij

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de kracht van ambitie, gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Dichtbij, oplossingsgericht en samen. Omdat wij het grootste advocatenkantoor van Oost-Nederland zijn, is ons hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen. Maar niet alleen hebben wij een kantoor in Nijmegen, ook hebben wij een kantoor in Amsterdam. Heeft u in het westen een advocaat nodig? Dan is een advocaat uit Amsterdam een ideale oplossing!

Altijd 100%

Het werk dat wij leveren is een aanvulling op het werk van accountants en de belastingadviseurs. Wij beginnen pas daar waar het belastingadvies niet het gewenste resultaat levert en de fiscus uw mening niet deelt. Wij gaan ver voor onze cliënten en durven met u het diepe in te springen. Alles met 100% aandacht en gericht op succesvolle resultaten. Neem contact met ons op en kom eens langs op kantoor. Daar voelt u zich begrepen. Iets wat wij niet ongemerkt aan u voorbij laten gaan. We zijn er voor u.

Direct hulp nodig?

Onze advocaten schakelen snel en zijn direct bereikbaar.

logo beeldmerk